Варненска гордост: Млади надежди с вицешампионски трофей

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:39 / 30.07.2024
1016
Младите надежди на "Комодор" (Варна) спечелиха вицешампионски трофей във ватерполния елит при 13-годишните.

Талантливите състезатели на треньора Константин Бурназов се окичиха със сребърни медали, след като в решителния трети плейофен сблъсък за титлата отстъпиха с 12:13 на "Славия" в София.

"Щастлив съм, че успяхме да завършим първенството във възрастта с финал. Това показва, че сме работили правилно през годината и трудът ни дава резултат. Последната среща в София завърши при резултат 13:12 за домакините. В първата част поведохме с 3 гола (4:1 ), но отборът на "Славия" успя да защити преднината си от предходния мач и в следващите части обърна резултата. Преминахме през много мачове тази година и заслужено се окичихме със сребърните медали", коментира наставникът на комодорци Константин Бурназов.

"Благодаря на ръководството на клуба, на състезателите и техните родители за безрезервната подкрепа през годината", каза още Бурназов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).