Новак Джокович осигури страхотен жребий на Григор Димитров

Автор: Георги Куситасев
Коментари (0)
08:16 / 02.08.2024
1234
Легендата на световния тенис Новак Джокович, който снощи се класира за полуфинал на олимпийския турнир по тенис на сингъл след успех над Стефанос Циципас от Гърция, обяви, че няма да участва на престоящия "Мастърс 1000" в Монреал, Канада.

Новината идва добре дошла за родната звезда в този спорт - Григор Димитров.

Причината е, че Григор е 10-и в света и трябваше да е 10-и в основната схема на надпреварата отвъд Океана, завръщайки се на корта след разкъсването на адуктор на левия крак, което го отказа от мача с Даниил Медведев на "Уимбълдън" в Лондон.

Снощи от турнира се оттегли и друг полуфиналист от Париж - Карлос Алакрас, а причината за отказите на двамата е натрупана умора.

Това означава, че Димитров ще бъде поставен под номер 8, което автоматично означава, че ще избегне играч от "Топ 4" в схемата до четвъртфиналите (ако Ноле и Карлито бяха играли, то Григор щеше да срещне някой от първите четирима още на осминафинал).

Ето и "Топ 8" на поставените на "Мастърс 1000" в Монреал, започващ на 6-и август:

1. Яник Синер

2. Александър Зверев

3. Даниил Медведев

4. Алекс де Минор

5. Хуберт Хуркач

6. Андрей Рубльов

7. Каспер Рууд

8. Григор Димитров


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 7
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).