22-ма номинирани за Спортист на Варна за декември

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:50 / 13.01.2011
3448
22-ма варненски спортисти са номинирани за №1 на месец декември от организаторите на традиционната анкета. Това са Ваня Стамболова (лека атлетика), Ивайло Генов и Емил Янков (шахмат), Зоя Веркова, Пламен Любенов и Христо Денев (със силни резултати на турнири за хора с увреждания), Самуил Копринков (ретро рали), Константина Алтъпмаркова и Златко Петков (карате-киокушин), Красимир Ненов, Николай Георгиев, Мелкон Папазян, Ивайло Недков и Костадин Петров (вдигане на тежести), Антоанета Кехайова (художествена гимнастика), Йордан Митренцов (покер), Явор Стоилов и Кристиян Тедев (панкратион), Альона Телцова и Десислава Савова (фехтовка), Ивет Шумкова (плуване) и Ива Недева (ветроходство).
Четири тима пък са сред номинираните за отбор на месеца. Става дума за СК "Атлант" (спорт за хора с увреждания), които спечелиха общо 2 златни, 2 сребърни и 2 бронзови медала от ДП във Варна по вдигане на тежести, стрелба и тенис на маса, отбора по футзал на "Одесос-Хидроремонт", който завоюва купа "Варна", щангистите от "Титан“, поздравили се с 5 златни, 3 сребърни и 3 бронзови медала от държавен турнир в Сопот, и КПС "Аква спорт“ (плуване) сребърен медал в комбинацията на международния турнир по синхронно плуване в Белград.
По традиция ще бъде връчена и награда за състезател номер 1 на Спортното училище, където номинирани са Ивелин Иванов, Илиян Георгиев и Мартин Пенчев (борба), Калина Пенева и Симона Якимова (художествена гимнастика) и Борислава Христова и Сюлюбе Мехмедова (баскетбол).
Всеки може да даде гласа си в сайта www.sportistnavarna.com, а награждаването на победителите ще се проведе на 18 януари от 14 ч. в хотел "Капитол“.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).