Националите по футзал сверяват часовници с Румъния

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:55 / 13.01.2011
705
Националният отбор на България по футзал се събира днес в София за едноседмичен лагер преди квалификациите за европейското първенство, които са от 21 до 24 януари в Малта. Селекционер на представителната ни гарнитура е варненецът Венко Иванов, а в състава му са 11 души от морската столица и шестима  от София. За малката островна държава ще пътуват 14 играчи, които ще станат ясни в неделя. Преди това в петък от 18 ч. и в събота от 11,30 националите ни ще сверят часовниците си в две контроли срещу Румъния. "Този отборе е много силен. Преди три дни направи 1:1 с Португалия. Много от състезателите му играят в италианското и испанското първенство. Така че със сигурност мачовете с тях ще са много полезни за нашия тим. Все пак и трите ни съперника в Малта – домакините, Франция и Литва, са под нивото на Румъния", заяви за "Народно дело" Венко Иванов.

Той изрази задоволство, че неговите играчи имат все по-голям опит. "Тези, които играят от дълго време, понатрупаха опит. Имаме и такива, които се изявяваха в чужбина, така че израстване може да се каже, че има", коментира Венко.

11-те състезатели от Варна в националния тим са Бойчо Марев, Благовест Марев, Георги Герасимов ("Гранд Про“), Бойко Косев, Милен Стефанов, Костадин Иванов ("Одесос-Хидроремонт“), Исмет Хаджиев, Борко Трендафилов, Георги Георгиев, Виктор Викторов и Ивайло Борисов (МФК "Варна“).


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).