Борислав Георгиев: Абсолютно нареден мач, чист грабеж

Автор: Лъчезар Тодоров
Коментари (0)
13:00 / 04.08.2024
1717
Националният селекционер на женския отбор на България по бокс - Борислав Георгиев, не спести истината за скандалния мач между Светла Станева и Лин Ю Тин. Българката претърпя поражение на 1/4-финал чрез единодушно съдийско решение, макар Светла да беше по-агресивната и водеща боксьорка между въжетата.

За мен абсолютно нареден мач. Само като видях съдийският наряд долу… За мен първият и вторият рунд бяха абсолютно наши. Тайванката играеше мръсно, бе с официално предупреждение още в първия рунд. Би ѝ четири-пет лакътя, освен това правеше циркаджийски работи. Възмутен съм от това, което се позволява на съдиите - да си правят каквото си искат. Този толеранс от МОК срещу тези две състезателки подбужда и толеранс от съдиите към тях. МОК подкрепя тези две състезателки и е нормално и подчинените им да ги подкрепят. Това беше чист грабеж. Светлана се отпусна и за мен игра страхотно. Доволен съм и от Станимира. Играеха с хъс, със сърце и с достойнство за България", каза треньорът на Каменова след края на двубоя.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).