Селекцията в "Спартак 1918" приключи

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:53 / 14.01.2011
943
В "Спартак 1918“ изпълниха целта си да завършат селекцията още през първата седмица от зимната подготовка. Последният привлечен е вратарят Генко Славов, който се завърна на родния си стадион от Балчик. Вчера Славов тренира за първи път със спартаковци. Генко бе напуснал преди около 4 години, като през тях пази последователно на "Волов“ (Шумен), "Калиакра“ и "Черноморец“ (Балчик). След неговото идване варненци върнаха на Балчик вратаря Николай Радомиров.

За "Народно дело“ техническият директор Живко Господинов потвърди, че селекцията е приключила. "Доволни сме, че взехме всичко, което искахме. Сега остава само новите да се сработят с другите в контролите и да се подготвим максимално добре за пролетния полусезон“, каза Жиката. Новите попълнения са стражът Генко Славов, защитникът Диян Дончев, десният външен халф Григор Георгиев и нападателят Юлиян Куртелов. Дали Боян Кулев и Симеон Ганчев остават, ще се разбере в събота, когато ще бъде определена групата за лагера в хотел "Термал“.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).