Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (7)
Варненски деца станаха шампиони в силен международен турнир в Унгария
Автор: Екип Varna24.bg 08:39 / 06.08.2024Коментари (0)1030
©
Завърши международният турнир по водна топка в Сентеш, Унгария, известен като DIA POLO CUP. Турнирът привлече 35 държави и над 50 отбора в различни възрастови групи, създавайки невероятна атмосфера и конкуренция на високо ниво. Участието в този престижен турнир е само по себе си доказателство за силата и подготовката на отборите.

КПС Варна отново демонстрира, че може да се състезава на високо ниво срещу отбори от водещи държави като Унгария, Сърбия, Румъния, Англия, Литва, Италия, Гърция, Азербайджан и други. Клубът участва с три възрастови групи: родени 2012, родени 2010, родени 2008.

При родените през 2012 година, отборът на КПС Варна стигна до финал, където след много интересен и емоционален мач, отстъпи на Чонград – Унгария с резултат 10:9, завоювайки второто място. Най-добър играч в тази възрастова група беше Илия Бойчев, а MVP – Радослав Сапунджиев.

При родените през 2008 година, отборът успя да победи в четири мача, но отстъпи на националния отбор на Швейцария с резултат 13:12. Един невероятен мач, в който сръбският национален отбор подкрепяше българския КПС Варна, създавайки невероятна атмосфера. В мача за трето и четвърто място, КПС Варна разгроми своя опонент с резултат 19:4. Най-добър играч и голмайстор в тази възрастова група беше Георги Венов, а MVP – Виктор Михайлов.

Черешката на тортата са родените през 2010 година и по-малки, които станаха шампиони на турнира. Момчетата на Найден Найденов не допуснаха нито една загуба. На финала нашите момчета играха срещу домакина Сентеш – Унгария и успяха да спечелят много оспорвана битка с резултат 10:9. Най-добър играч в тази възрастова група беше Ивайло Русев, а MVP – Артур Комаров.

Турнирът беше организиран на изключително високо ниво от страна на унгарците. КПС Варна беше единственият български отбор, но намери много нови приятели и поддръжници. Клубът получи покана за участие в турнир в Сърбия през идния сезон, както и покана за съвместни тренировки с унгарски отбори на разменни начала.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Вижте как Новак Джокович подгрява за мача с Григор с български хит
Карлос Насар в ексклузивно интервю пред "Фокус": Вманиачен съм да стана легенда на България
Карлос Насар обяви пред "Фокус" кои трима души не трябва да са част от федерацията по щанги
Карлос Насар разкри пред "Фокус": Федерацията ни ще остане без състезатели
Карлос Насар разкри пред "Фокус" кои световни спортни легенди са го поздравили след титлата в Париж
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: