Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (7)
Бойци от различни държави се събират на международен лагер във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 12:47 / 06.08.2024Коментари (0)1039
©
В дните от 5 до 8 септември 2024 г. в гр. Варна ще се проведе международен тренировъчен лагер по бойни изкуства KWU SENSHI, организиран от Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU), като в него ще вземат участие бойци от различни държави.

Специални гости, инструктори и водещи на международния лагер ще бъдат К-1 нидерландските легенди Ернесто Хуст, шихан Семи Шилт, Алберт Краус, Анди Зауер, заедно с шихан Николас Петас от Япония, сенсей Тариел Николейшвили от Грузия, българските легенди в киокушин карате сенсей Захари Дамянов и сенсей Петър Мартинов, сенсей Ян Сокуп от Чехия и сенсей Юске Фуджи от Япония.

Лагерът KWU SENSHI е уникална платформа за всички последователи на бойните изкуства, които се стремят постоянно да учат, да надграждат и да развиват бойните си умения, независимо дали са начинаещи или опитни бойци. Участниците в лагера ще придобият редица нови умения, повече увереност, техническа подготовка в бойните спортове и ще се срещнат с едни от най-големите спортни легенди на живо. Всеки един от бойците, които взимат дейно участие в лагера имат ексклузивната възможност да покажат своите умения и старания пред скаутите на веригата SENSHI. Така те имат шанс да станат следващите големи звезди на бойната арена.

Мастър класовете в периода 5-8 септември ще се състоят в един от най-добрите спортни комплекси във Варна – престижният спортен център SENSHI Gym. Разходите по настаняване, изхранване и тренировките в лагера се поемат от организаторите на международното събитие.

Регистрация за участие в предстоящия KWU SENSHI лагер може да направите с попълване на Формата за кандидатстване на сайта kwu-senshi.com, или като файл на e-mail адрес: senshi.camp.bulgaria@gmail.com най-късно до 15 август 2024 г. Минималната възраст за записване и участие в лагера е 16 години.

Местата за KWU SENSHI лагера през септември са ограничени, така че препоръчваме на заинтересованите участници да се регистрират до крайния срок,  като по този начин ще се включат в приключение, което ще им донесе не само нови знания, но и запомнящи моменти и дори нови приятелства с бойци от цял свят.

Още едно голямо спортно събитие ще се проведе в гр. Варна в дните на лагера. Професионалната бойна гала вечер SENSHI 23 ще се състои на 7 септември от 18:30 часа в гр. Варна, к.к. Св. Св. Константин и Елена, с арена на плажа при ресторант "Море“. Бойната карта на международната галавечер ще включва спиращи дъха двубои с бойци от цял свят. Почитателите на бойните спортове могат да очакват незабравими и зрелищни битки.

Билетите за международната бойна гала SENSHI 23 вече са в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Вижте как Новак Джокович подгрява за мача с Григор с български хит
Карлос Насар в ексклузивно интервю пред "Фокус": Вманиачен съм да стана легенда на България
Карлос Насар обяви пред "Фокус" кои трима души не трябва да са част от федерацията по щанги
Карлос Насар разкри пред "Фокус": Федерацията ни ще остане без състезатели
Карлос Насар разкри пред "Фокус" кои световни спортни легенди са го поздравили след титлата в Париж
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: