Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Черно море отпрати турски футболист
Автор: Екип Varna24.bg 22:58 / 16.01.2011Коментари (0)921
© Мирослав Кунев
Турски футболист не успя да впечатли треньорския щаб на "Черно море“ и бе отпратен само след един ден проби. От клуба не пожелаха да разкрият как се казва състезателят, който бе тестван в двустранната игра на тима, проведена в събота на терена на грандхотел "Варна“. Той не блесна с нищо и пробите му няма да бъдат удължени. В близките дни на "Тича“ се очаква да има раздвижване по въпроса със селекцията. Както е известно, "моряците“ са се прицелили в класен нападател и полузащитник, които да вдигнат нивото на тима през втория полусезон.
Естонският офанзивен халф на "Черно море“ Даниил Ратников се представи силно в двустранната игра на тима на стадиона на грандхотел "Варна“. Той се отчете с асистенция и дузпа. Старши треньорът Стефан Генов раздели отбора на зелени и черни. Със зелените потници играха основно футболисти, които като цяло с малки изключения играха като титуляри през есента. Двустранната игра бе в 2 полувремена по 25 минути. През първата част футболистите в черно пропуснаха да открият резултата след дузпа, отсъдена за нарушение срещу откъсналия се по десния фланг Румен Николов, изведен от Камен Трифонов. Зад топката застана Станислав Стоянов, който стреля в дясната греда. Малко след началото на вторите 25 минути Ратников се отчете първо с асистенция за първото попадение на Георги Илиев, а малко по-късно изработи и дузпа за втория гол на капитана, с което бе оформен крайният резултат. Много добро впечатление с изявите си оставиха тримата нови - Росен Колев Веселин Марчев и Атанас Зехиров. Последният нацели лявата греда след изпълнение на фаул. Участие в мача не взеха Мишо Лазаров и Адемар Жуниор, които бяха на фитнес и изгледаха двустранната игра отстрани.
Съставите
Зелени: Пиргов, Сашо Александров, Ал. Александров, Р. Колев, Т. Колев, Петков, Илиев, Георгиев, Капитанов, Атанасов и Божилов
Черни: Денчев, Янчо Андреев, Трифонов, Стоянов, Мурадов, Марчев, Зехиров, Николов, Ратников, Михалев, Будинов








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: