Черно море отпрати турски футболист

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
22:58 / 16.01.2011
921
Турски футболист не успя да впечатли треньорския щаб на "Черно море“ и бе отпратен само след един ден проби. От клуба не пожелаха да разкрият как се казва състезателят, който бе тестван в двустранната игра на тима, проведена в събота на терена на грандхотел "Варна“. Той не блесна с нищо и пробите му няма да бъдат удължени. В близките дни на "Тича“ се очаква да има раздвижване по въпроса със селекцията. Както е известно, "моряците“ са се прицелили в класен нападател и полузащитник, които да вдигнат нивото на тима през втория полусезон.
Естонският офанзивен халф на "Черно море“ Даниил Ратников се представи силно в двустранната игра на тима на стадиона на грандхотел "Варна“. Той се отчете с асистенция и дузпа. Старши треньорът Стефан Генов раздели отбора на зелени и черни. Със зелените потници играха основно футболисти, които като цяло с малки изключения играха като титуляри през есента. Двустранната игра бе в 2 полувремена по 25 минути. През първата част футболистите в черно пропуснаха да открият резултата след дузпа, отсъдена за нарушение срещу откъсналия се по десния фланг Румен Николов, изведен от Камен Трифонов. Зад топката застана Станислав Стоянов, който стреля в дясната греда. Малко след началото на вторите 25 минути Ратников се отчете първо с асистенция за първото попадение на Георги Илиев, а малко по-късно изработи и дузпа за втория гол на капитана, с което бе оформен крайният резултат. Много добро впечатление с изявите си оставиха тримата нови - Росен Колев Веселин Марчев и Атанас Зехиров. Последният нацели лявата греда след изпълнение на фаул. Участие в мача не взеха Мишо Лазаров и Адемар Жуниор, които бяха на фитнес и изгледаха двустранната игра отстрани.
Съставите
Зелени: Пиргов, Сашо Александров, Ал. Александров, Р. Колев, Т. Колев, Петков, Илиев, Георгиев, Капитанов, Атанасов и Божилов
Черни: Денчев, Янчо Андреев, Трифонов, Стоянов, Мурадов, Марчев, Зехиров, Николов, Ратников, Михалев, Будинов



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).