"Спартак 1918" с 20 футболисти на лагер

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:56 / 17.01.2011
760
Старши треньорът на "Спартак 1918“ Димитър Трендафилов качи 20 футболисти на първия лагер на тима в хотел "Термал“ снощи. Отборът ще се готви 2 седмици край курорта Златни пясъци, а първата контролна среща е предвидена за 29 януари, когато съперник на варненци ще бъде "Доростол“ (Силистра). Тимът може да привлече още нови футболисти, разкри спортно-техническият директор Живко Господинов. Преди три дни легендата заяви, че е доволен от зимната селекция и тя може да се счита за приключила. Оказа се обаче, че Господинов има още жокери за тима. Бившият национал не уточни дали става въпрос само за един или още няколко футболисти, с които се преговаря евентуално да пристигнат в "Спартак 1918". В клуба отдавна обявиха, че целта им е още от тази зима да имат отбор, конкурентен на лидерите в Източна "Б" група следващия сезон.
В "Спартак" се завърнаха вратарят Генко Славов и ветеранът в защитата Диян Дончев. Привлечени бяха двама многообещаващи футболисти - нападател от школата на ЦСКА Юлиян Куртелов и десният халф Григор Георгиев. Той е на 24 години, роден e в Казанлък, юноша на "Берое“, играл e за "Миньор“ (Раднево), "Любимец“ и "Лудогорец“.
За "Спартак" няма да играе голмайсторът от есенния полусезон Иван Мартинов. С тима се разделиха още контузеният халф Васил Фердинандов и Виктор Драголов.
Стана ясно, че възстановяващият се от контузия Илчо Илчев ще тренира във Варна по индивидуална програма и няма да участва в лагера на тима край Златни пясъци.

Групата на "Спартак 1918"
Вратари: Генко Славов, Мирослав Марков
Защитници: Генади Луго, Латин Венков, Деян Чипев, Михаел Михалев, Боян Илиев, Диян Дончев, Дарин Андонов
Халфове: Димо Димов, Григор Георгиев, Георги Димитров, Станислав Желязков, Георги Костадинов, Влади Гочев, Пламен Иванов
Нападатели: Денислав Андреев, Симеон Ганчев, Юлиан Куртелов, Георги Иванов


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).