Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Футзал и покер №1 за отбор и спортист на декември във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 17:26 / 18.01.2011Коментари (0)829
Отборът по футзал на “Одесос-Хидроремонт" и състезателят по покер Йордан Митренцов бяха избрани за отбор и спортист №1 на месец декември в традиционната анкета, церемонията по награждаването на която се състоя в хотел “Капитол". Тимът на Симеон Христов спечели купата на Варна пофутзал през декември и спечели наградата в конкуренцията на волейболистите на “Черно море-БАСК", щангистите от “Титан" и клуба за хора с увреждания “Атлант".
Данчо Митренцов пък записа второ място на изключително силния турнир “Унибет Оупън" в Лондон, прибирайки 72 685 паунда от наградния фонд. Митренцов е само на 22 години, но вече е в световния елит на този спорт. Днес той дори заминава за турнир в Швейцария с входна такса 2200 евро, а наградният фонд е около 1 милион. Любопитното е, че Митренцов заедно с още няколко родни състезатели е наел за два месеца апартамент в Лас Вегас, където ще участва на редица престижни турнири.
По традиция организаторите
©
на анкетта дадоха още две награди. За състезател №1 на Спортното училище “Георги Бенковски" бе избрана Калина Пеева от клуба по художествена гимнастика “Грация". Треньор на Калина е Здравка Пенчева. Пенева стана трета в многобоя и трета на лента на международния турнир за "Купа Черноморец" (Бургас). Състезателката от варненското спортно училище получи и специален приз - спортен екип от Николай Гочев, собственик и президент на моторен спортен клуб “Крейзи Фокс мотор". Всеки месец по време на тържеството свързано с анкетата “Спортист на Варна" той ще връчва награда на най-добрия състезател на спортното училище за месеца.
Състезателите от спортен клубза хора с увреждания "Атлант" Зоя Веркова, Пламен Любенов и Христо Денев пък станаха №1 на месеца според анкетата, в която участват читателите на сайта www.sportistnavarna.com. Тримата станаха шампиони на държавното във Варна по вдигане на тежести, тенис на маса и спортна стрелба.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: