Футзал и покер №1 за отбор и спортист на декември във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:26 / 18.01.2011
829
Отборът по футзал на “Одесос-Хидроремонт" и състезателят по покер Йордан Митренцов бяха избрани за отбор и спортист №1 на месец декември в традиционната анкета, церемонията по награждаването на която се състоя в хотел “Капитол". Тимът на Симеон Христов спечели купата на Варна пофутзал през декември и спечели наградата в конкуренцията на волейболистите на “Черно море-БАСК", щангистите от “Титан" и клуба за хора с увреждания “Атлант".
Данчо Митренцов пък записа второ място на изключително силния турнир “Унибет Оупън" в Лондон, прибирайки 72 685 паунда от наградния фонд. Митренцов е само на 22 години, но вече е в световния елит на този спорт. Днес той дори заминава за турнир в Швейцария с входна такса 2200 евро, а наградният фонд е около 1 милион. Любопитното е, че Митренцов заедно с още няколко родни състезатели е наел за два месеца апартамент в Лас Вегас, където ще участва на редица престижни турнири.
По традиция организаторите на анкетта дадоха още две награди. За състезател №1 на Спортното училище “Георги Бенковски" бе избрана Калина Пеева от клуба по художествена гимнастика “Грация". Треньор на Калина е Здравка Пенчева. Пенева стана трета в многобоя и трета на лента на международния турнир за "Купа Черноморец" (Бургас). Състезателката от варненското спортно училище получи и специален приз - спортен екип от Николай Гочев, собственик и президент на моторен спортен клуб “Крейзи Фокс мотор". Всеки месец по време на тържеството свързано с анкетата “Спортист на Варна" той ще връчва награда на най-добрия състезател на спортното училище за месеца.
Състезателите от спортен клубза хора с увреждания "Атлант" Зоя Веркова, Пламен Любенов и Христо Денев пък станаха №1 на месеца според анкетата, в която участват читателите на сайта www.sportistnavarna.com. Тримата станаха шампиони на държавното във Варна по вдигане на тежести, тенис на маса и спортна стрелба.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).