Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (2)
Божилов, Георгиев и Дойчев с ударно участие на SENSHI 23 във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 16:39 / 15.08.2024Коментари (0)910
©
Рекордьорът по победи на ринга на SENSHI Атанас Божилов, атрактивният ММА боец Делян Георгиев и европейският киокушин шампион Кристиян Дойчев ще участват в новото издание на международната бойна галавечер SENSHI на 7 септември от 18:30 часа в к.к. Св. Св. Константин и Елена във Варна. 23-ата бойна галавечер на веригата отново ще се проведе в плажен формат, а SENSHI са подготвили ударна бойна карта, част от която са и тримата българи. Залогът за всеки от тях се очертава да бъде много голям, битките – запомнящи се, a адреналинът – до небето.

Атанас Божилов, известен още като "Наката“, е една от емблемите на SENSHI – той триумфира като победител в 19 от общо 21 двубоя на ринга на бойното шоу, а този забележителен рекорд в актива му със сигурност вдига очакванията на феновете за предстоящото му участие. Особено след като на предишното издание на SENSHI Божилов не успя да защити Европейския си SENSHI пояс, а двубоят му със Само Петче беше прекратен от лекарския екип. Божилов има завиден списък от титли в своята бойна кариера, сред които се отличават световен шампион на WAKO PRO в категория K1 от 2019 г. и шампион на Световната купа на WAKO през 2017 г. В момента той усилено тренира в Япония, където е заедно с екипа на друга SENSHI звезда - Драгомир Петров.

На ринга на SENSHI 23 на 7 септември ще видим и Делян Георгиев, който впечатли публиката на предишното издание на бойната галавечер с изумителен нокаут в мача срещу бразилеца Лукас Тенорио. Неговото трето участие на ринга на SENSHI отново обещава безкомпромисно ниво на бойни умения. Георгиев няма загуба до момента, а преди това може да се похвали с постижения като двукратен световен шампион на IMMAF за аматьори - 2017 и 2018 г. и европейски шампион за аматьори на IMMAF от 2017 г.

Кристиян Дойчев ще излезе пред варненската публика за петото си участие в международната бойна галавечер. Дойчев е европейски шампион по киокушин от 2018 и 2022 г., световен шампион в Суперлигата през 2019 г. и е завоювал 2-ро място на европейско първенство по бокс. Зрителите с нетърпение очакват да видят какво е подготвил шампионът за професионалния ринг.

Кои ще бъдат противниците на българските шампиони и кои са другите големи имена в бойната карта на SENSHI 23 – следете официалния сайт, както и в профилите на веригата в социалните мрежи Facebook и Instagram. Билетите за SENSHI 23 са ограничени, затова не се бавете, а резервирайте още сега в мрежата на Eventim.bg своите места на първия ред.

23-ото издание на професионалната галавечер SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД "Армеец“, MAX Sport, "България Еър", М Кар Груп – BMW дилър и "Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров продължава борбата за място на Финалите на най-добрите в Торино
Григор Димитров събира деца за урок преди мача с Джокович в София
Уникално! Въпреки контузията Григор Димитров e първи в света по този важен показател
Детски турнир във Варна пое по пътя на Шампионската лига
Три български победи и много екшън предложи бойно шоу във Варна
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: