Милен Петков ще става треньор

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:49 / 19.01.2011
1036
Бившият национал и футболист на "Черно море“ Милен Петков ще става треньор. "Нещата в живота се променят динамично и ще е интересно да опитам да постигна нещо като треньор. Зная, че тази професия е несигурна и инфарктна, но ще приема предизвикателството“, каза бившият национал. След като завърши курса напролет, Милен ще има право да бъде помощник-треньор в "А“ група и старши треньор в "Б“. След това му предстои да вземе и лиценз "Про“.
Петков съобщи още, че до края на месеца ще реши дали да спре с футбола, или да играе за "Добруджа“ до лятото. Ако се върне в Добрич, това ще е единствено заради треньора на тима Диян Божилов, който му е кръстник. "В момента тренирам индивидуално и играя с приятели футбол на изкуствения терен на покрива на гранд мол. Премина ли в "Добруджа“, един месец ще ми стигне за подготовка. В противен случай нищо фатално няма да се случи, защото сега за мен треньорската диплома е приоритет“, завърши 37-годишният Петков.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).