Нови вратари тренират с Черно море

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
11:03 / 20.01.2011
694
Двама нови вратари от школата на "Черно море“ тренират с представителния тим. Затова е настоявал лично Красимир Колев, който иска периодично да привлича при мъжете вратари от старшата и младшата възраст, за да трупат опит.
Разбра се още, че до дни на "Тича“ ще пристигне дългоочакваният нов нападател, а от клуба обявиха, че искат да привлекат също вътрешен полузащитник и евентуално централен бранител. Вчера предобед "моряците“ тичаха, а следобед тренираха на групи с топка на терена на грандхотел "Варна“. Наставникът Стефан Генов изрази задоволство, че резултатите от задължителните медицински прегледи на неговите подопечни са много добри.
Междувременно Ели Маркес е бесен, че играл само в последните 20 мин при второто поредно нулево равенство на новия му тим АЕЛ (Лимасол) в Кипър. АЕЛ не вкара гол, но и не допусна такъв срещу "Паралимни“ у дома. Ели е разговарял по телефона с Адемар Жуниор и му признал, че е разочарован, но вярвал, че скоро ще е титуляр.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).