История с предизвестен край - ФК Шабла е аут от футболната карта?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:11 / 20.01.2011
1097
Неибежното се случи! ФК Шабла, за когото от доста време спортният сайт на Варна OLE-BG алармира, ще преустанови участието си в пъвенството на Североизточната В група. 

Причината е в неспособността на ръководството на клуба да осигури необходимите финанси за пролетния полусезон. Всички играчи вече получиха бележки от клуба, според които са свободни да си търсят нови отбори. От източници близки до тима пък разбрахме, че освен отпуснатите неотдавна средства за Шабла от местната община, клубът има задължения към играчи и фирми търгуващи с гориво.

Приказката на Шабла бе с предизвестен край, тъй като отборът не бе приет добре от местните фенове, поради простата причина, че в отбора не се залагаше на местни футболисти, а само на такива от Варна.

Освен това за треньор бе натрапена световната величина Димитър Пантев, а в комплект с президент като Йордан Попчев, гибелта на отбора бе само въпрос на време.

Незнайно защо от поста си бе освободен специалист като Димо Филев, който в тандем с Юли Спасов газеше наред в Североизточната В гръпа.

В безсилието си, от клуба дори прибегнаха дотам, че да викат на помощ мутри, които да раздават правосъдие на стадиона.

Неколкократно опитахме да предизвикаме местната управа да направи одит на ФК Шабла и установени ли са злоупотреби, никой не излезе да посочи. 

Отделно, никой не иска да подпомогне клуб, в които прозрачността на финансите не е приоритет.

Никой в града вече не вярва, че до началото на пролетния полусезон нещо ще се промени.

И въпреки предизвестената смърт на нелогичния и неестествен клуб ФК Шабла, местните фенове са убедени, че футболът в крайморския град няма да умре... 


Източник: Калоян Златков, OLE-BG


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).