Симеон Илиев е най-полезен състезател в кръга

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:20 / 20.01.2011
635
Баскетболистът на “Евроинс-Черно море" Симеон Илиев бе определен за MVP на XIV кръг на НБЛ в редовната класация на Sportal.bg. Младокът регистрира дабъл-дабъл от 20 точки и 10 борби при победата на "моряците" над “Балкан" във Варна със 77:72. В топ 5 на сайта са още Хрисимир Димитров (Спартак Плевен), Симон Финзгар (Ямбол), Прийст Лодърдейл (Левски) и Доминик Джеймс (ЛУКойл Академик).
Анализът за играта на Симеон Илиев е озаглавен “Ново 20", а сайтът пише за него следното: “Крилото на “Черно море" започна по перфектен начин 2011 г. След като в първите няколко кръга на настоящото първенство юношата на "моряците" блесна със силна игра, "Чайката" определено бе поутихнал в изявите си. Дойде обаче важният мач срещу “Балкан", и то именно във Варна, който до голяма степен се оказа поредният тест за настоящото състояние на тима на Любомир Минчев. Без Данчо Бозов "зелените" са коренно различен състав и точно от това се възползваха младите варненци, в чиито редици изпъкна именно Илиев. Младокът записа дабъл-дабъл от 20 точки и 10 борби, като даде заявка, че силните му изяви през шампионата тепърва предстоят.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).