Даниел Димов вдига сватба през лятото

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (4)
12:34 / 20.01.2011
3550
Бившият вече халф на "Черно море“ Даниел Димов стяга сватба с чаровната си приятелка Силвана през лятото. Това разкри бащата на бъдещата булка Петър Тухчиев по време на церемонията "Футболист на Варна 2010“. "Решили са да се женят през лятото, така че и вие се гответе за тежка сватба“, призна Тухчиев пред Божил Колев, Иван Василев и Димитър Момиров, които бяха на неговата маса. Възпитаникът на Морско училище и настоящ строителен предприемач Тухчиев е потомствен черноморец и бивш спонсор на "моряците“, а сега редовно гледа техните домакински мачове от официалната ложа на "Тича“. Негови близки разкриха, че е много доволен от избора на щерка си и се канил да позлати зет си, който е кадър на любимия му тим.
Междувременно Александър Александров почерпи съотборниците си с огромна торта по случай избирането му за футболист номер 1 на Варна за 2010 година. Както е известно, Александър е първият защитник, който е победител в анкетата.


Източник: Недко Петров, Народно дело


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).