Владо Мирчев се утвърди като титуляр в Белгия

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:43 / 21.01.2011
772
Бившият нападател на "Спартак 1918“ Владислав Мирчев се утвърди като титуляр в белгийския "Остенде“. В първия мач от първенството на втора дивизия за тази година Владо е на терена през цялото време при загубата с 0:1 като гост на "Брюксел“, а в последвалото домакинство играе до 60-ата мин при 0:0 срещу "Стандарт Ветерен“. В сряда вечерта варненецът не е участвал при успеха с 3:1 като гост на "Дендер“, тъй като няма право да играе в отложените 3 мача от декември.
"Радвам се, че момчетата ме приеха добре и бързо се адаптирах към новата обстановка. Указанията на треньора ги разбирам на английски, на същия език комуникирам и със съотборниците си. Засега треньорът ми има доверие и се надявам да го запазя с изявите си на терена“, заяви за "Народно дело“ от Белгия Владо.
В момента "Остенде“ е на 6-о място в класирането, на 4 точки от третия, 8 от втория и 12 от лидера. В неделя отборът гостува на втория "Льовен“ и Мирчев се надява отново да попадне в 11-те. "Силно искам да вкарам първия си гол, а след това и много други, защото знаете, че критерий за един нападател са отбелязаните попадения“, завърши Владо.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).