Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Сашо Янев ще играе срещу Рилски спортист днес
Автор: Екип Varna24.bg 10:48 / 21.01.2011Коментари (0)458
© studiodechev.com
Лидерът на "Евроинс-Черно море“ Александър Янев се завръща на игрището за днешния мач срещу "Рилски спортист“ от Националната баскетболна лига. Двубоят е първи от третото завъртане между отборите от шампионата и ще се играе в 17 ч. в зала "Конгресна“ на ДКС във Варна. Сашо страдаше от възпаление на сухожилие в коляното, заради което пропусна последните два мача на своите срещу "Ямбол“ и "Балкан“. През тази седмица той направи три тренировки и ще може да помогне на своите съотборници във важния двубой. Преди тази среща "Черно море“ и "Рилецо“ имат по 6 победи и 8 загуби и делят 4-то - 5-о място с по 20 точки. Тимът от Самоков обаче е по-напред в класирането, тъй като победи в преките два мача.
"Много важна среща. Ако ги победим, ги задминаваме. Сашо Янев ще играе, въпреки че 10 дни не беше тренирал. Съперникът има много опитен състав. Чужденците им са качествени, Сашо Груев и Иван Лилов пък вдигат класата от българска страна. Надявам се ние да играем както през второто полувреме срещу "Балкан“. Ако покажем играта от първото полувреме, нищо добро не ни чака. Проблемът на младите ни баскетболисти е непостоянството. Правим един силен мач, после един слаб, едно силно полувреме, после едно слабо. Хубаво е, че успяхме да се вдигнем срещу "Балкан“, коментира пред "Народно дело“ вицепрезидентът на "моряците“ Симеон Варчев.
Той похвали качествата на Милчо Борисов, който се изяви добре в последните две срещи, в които отсъстваше Сашо Янев. "Милчо е от групата на талантливите, само че в продължение на 3-4 години, когато другите тренираха постоянно, той все беше болен или контузен. Ако имат 450 тренировки, той има 200. Сега обаче няколко месеца работи сериозно, не се е контузвал, не се е разболявал, и се видя колко е талантлив. Надявам се да продължи да играе така добре“, каза Варчев.


Източник: Александър Дечев, Народно дело







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: