Янев в идеалния отбор на българите в баскетпървенството

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:10 / 21.01.2011
355
Баскетболистът на "Евроинс-Черно море“ Александър Янев попадна в идеалната петица на българските състезатели след изиграването на мачовете от първите две завъртания в Националната лига. Специализираният сайт BGbasket.com направи топ отборите на база на представянето на играчите до момента, а за попадане в класациите е нужно изиграване на минимум 40% от срещите, или за общо 14 кръга това са поне 6 мача.
В българската петица компания на Сашо Янев правят Йордан Бозов ("Балкан“), Иван Лилов ("Рилски спортист“), Хрисимир Димитров ("Спартак“ Плевен) и Николай Върбанов ("Ямбол“). В идеалния отбор на полусезона попадат Доминик Джеймс ("ЛУКойл Академик“), Иван Лилов ("Рилски спортист“), Аарън Харпър ("Левски“), Травис Питърсън ("ЛУКойл Академик“) и Прийст Лодърдейл ("Черноморец“/“Левски“).
Янев попада и в най-добрата втора петица заедно с Джейсън Кроу ("Левски“), Йордан Бозов ("Балкан“), Хрисимир Димитров ("Спартак“ Плевен) и Николай Върбанов ("Ямбол“). В тима на най-добрите резерви е и Тихомир Желев от "Евроинс-Черно море“, а компания там му правят Димитър Караджовски ("Рилски спортист“), Павел Иванов ("Левски“), Гьорги Чековски ("Левски“) и Тенчо Банев ("ЛУКойл Академик“).


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).