Волейболистките гонят успешен старт на годината утре

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:12 / 21.01.2011
416
Волейболистките на "Спартак-Интерком груп“ ще гонят успешен старт на 2011 г. Утре те приемат във Варна тима на "Левски Волей“ в последния, седми кръг от първия полусезон на шампионата при дамите. Срещата е в 16 ч. в залата на стадион "Спартак“.
"Надявам се да победим. Не сме кой знае колко подготвени, но все пак имаме опит, на който ще разчитаме. През тази година вече тренираме по три пъти седмично. Съперникът ни е напълно преодолим, така че се надявам да започнем с победа годината“, заяви за "Народно дело“ опитната волейболистка на варненки Виктория Викторова.
При успех с 3:0 или 3:1 "Спартак“ може да се изкачи от шесто на четвърто място във временното класиране. От 26 до 30 януари тимът се мести в София за турнира за Купата на България. Все още не се знае дали треньорите Ставри Димитров и Дияна Филипова ще могат да ползват целия си състав, тъй като много от момичетата са на работа или имат семейни ангажименти. От 5 февруари пък стартира вторият полусезон в женското първенство.


Източник: Александър Дечев, Народно дело


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).