Марко Илич: Двете домакински загуби ни провалиха през есента

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:33 / 23.01.2011
1117
Според Марко Илич двете домакински загуби на "Соколите“ през есента могат да се окажат фатални за бъдещето им в Североизточна "В“ група. "Ние се подиграхме с футбола, тъй като допуснахме наивно да паднем от "Септември“ (0:3) и "Шабла“ (0:1). Ако бяхме взели 6 точки от двете срещи, щяхме да зимуваме като лидер и ръководството и евентуални спонсори щяха да гледат по друг начин на нас. Сега те си мислят защо им е да хвърлят пари на вятъра 3 месеца, след като обективно погледнато, шансовете ни за първото място напролет са малки. И сигурно са прави. Никой не иска да ни дава пари за второ място в трета дивизия, след като единствената цел е била професионалната промоция“, заяви за "Народно дело“ Илич.
Разбра се още, че трансферът на сръбския халф в "Нефтохимик“ пропадна. "Шефът на клуба Георги Танев продаде клуба. Продължава да ме кани, защото неговата дума се чувала, но не ми се играе още поне 15 месеца във "В“ група“, уточни Марко.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).