Двойник на Аяла надъхва националите по футзал за победи

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
22:30 / 23.01.2011
975
Двойник на Роберто Аяла надъхва постоянно националите по футзал за победите, които те постигат в европейските квалификации, които се провеждат в Малта. Юли Попов прилича досущ на аржентинския футболист и е масажист в представителната ни гарнитура. Целият отбор е категоричен, че 25 процента от двете победи с 6:3 над Литва и със 7:0 над Малта се дължат именно на българския Аяла, който с перфектните си масажи успява да помогне на тима за успехите. Играчите на тима пък обещаха, че ако се класират за следващата фаза (бел.а. за тази цел България трябва да завърши наравно или да победи Франция утре вечер) Попов ще получи оригинална фланелка на Аржентина с името на Аяла на гърба.

Най-ексцентричният национал Бойко Косев-Бобеца   пък обеща лична награда на Аяла, тъй като е впечатлен от подхода му към красивите жени и успехите му сред нежния пол. Косев е обещал на Попов лично да плати едноседмична почивка на Попов и избрана от него дама във Варна.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).