Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (7)
Балканска доминация вдига адреналина бойно шоу във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 13:49 / 29.08.2024Коментари (0)933
©
Страстите ще се нажежат до краен предел на 7 септември 2024 г. от 18:30 ч. на плажа до ресторант "Море“ във Варна, където нетърпеливите зрители ще се насладят на изявите на международни бойни звезди. Сред професионалните атлети в бойната карта на SENSHI 23 се открояват имената на един гръцки, трима румънски и двама сръбски участници, които допринасят за балканска доминация сред бойците в спортното събитие.

Всички почитатели на бойните спортове може да си осигурят най-добрата гледка към плажната арена с билети за бойното шоу от мрежата на Eventim.bg.

Валентинос Кириакидис от Гърция ще излезе за първи път на бойната галавечер SENSHI 23 в дебютната си битка срещу българския боец Кристиян Дойчев. Кириакидис е двукратен гръцки шампион през 2018 и 2020 г.

Мариус Мунтеану от Румъния също е ново име в бойната верига, от когото ще очакваме изненади. Той има няколко значими титли в своята кариера досега – шампион е на турнира Colosseum, победител на Kombat London, шампион на Fight Zine и победител на Cezar Fighting Championship.

Мариан Лапушнеану от Румъния отново ще покаже на зрителите какво се крие под кротката му външност. Победителят в турнирите Colosseum през 2020, 2021, 2022 и 2023 г. e шампион по кикбокс на Румъния и носител на титлата в DFS през 2023 г.

Кристиан Ристеа от Румъния ще демонстрира на арената силата си подготовка и експлозивния  си характер. Той е миналогодишния шампион на турнира Fight Arena 2023, интерконтинентален шампион на WKU през 2022 г., както и победител във веригата SUPERKOMBAT New Heroes през 2012 г.

Александър Менкович от Сърбия ще качи за втори път на ринга в категория до 85 кг срещу швейцарец. Той може да се похвали със завидни постижения в бойните среди – носител е 1-во място на световна купа по кикбокс на WAKO 2024 г., а на световно първенството на WAKO през 2023 година заема 2-ро място. Преди това той печели европейското първенство на WAKO от 2022 г., както и още четири титли през годините.

Сръбският боец Раде Опачич е властелин в свръхтежката категория, с когото се трябва да се съобразяват всички опоненти. Той ще се изправи срещу Ристеа в десетия двубой на вечерта. Победител е в квалификационния турнир в тежка категория за 4 мъже ENFUSION 2019, европейски младежки шампион на WAKO за 2015 г. и горд носител на титлата в Световната купа на WAKO за 2015 г.

Честта на родната бойна школа ще защитават в ринга трима български шампиони – Атанас Божилов, Кристиян Дойчев и Делян Георгиев. Божилов ще се бори за 20-а победа на арената на SENSHI 23, Дойчев ще покаже своя опит и класа в двубоя си с гръцкия боец, а непобеденият досега в ринга Георгиев ще разгърне още своята бойна мощ. Предстои незабравима бойна галавечер, която ще разтърси Варна!







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Вижте как Новак Джокович подгрява за мача с Григор с български хит
Карлос Насар в ексклузивно интервю пред "Фокус": Вманиачен съм да стана легенда на България
Карлос Насар обяви пред "Фокус" кои трима души не трябва да са част от федерацията по щанги
Карлос Насар разкри пред "Фокус": Федерацията ни ще остане без състезатели
Карлос Насар разкри пред "Фокус" кои световни спортни легенди са го поздравили след титлата в Париж
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: