Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (4) | Вчера (7)
Григор Димитров събира деца за урок преди мача с Джокович в София
Автор: Александър Антонов 13:20 / 10.09.2024Коментари (0)875
© X: Eurosport
Григор Димитров ще направи открит урок за деца на 17 септември, броени часове преди благотворителния му мач срещу Новак Джокович, организиран от Фондация "Григор Димитров“.

Освен ценни съвети за подобряване на техниката, децата ще научат колко важна е грижата и превенцията на здравето, дисциплината и постоянството за успешното им развитие в спорта и професионалния им живот. Събитието се организира в партньорство с една от водещите фармацевтични компании в България MSD, а темата на урока ще е "Гейм, Сет, Мач за здравето!“ и ще събере малчугани от различни спортни школи в столицата. 

През 2020 година Григор Димитров създаде своята едноименна благотворителна фондация, за да насърчава развитието на децата чрез собствения си пример и този на големите световни звезди в тениса, и да им помогне за изграждане на умения за физическа, емоционална и психическа устойчивост, желание за победа, сила на духа в пътя им към успеха.

"За да успявам е нужна дисциплина и силна мотивация. Game. Set. Match (Гейм, Сет, Мач) за здравето! Успехът е постоянство! Ще се видим в София!", заяви Димитров преди срещата му с децата.

Превенцията на здравето сред подрастващите е ключова тема за фармацевтичната компания, която тази година отбелязва 30-годишнина на българския пазар с поредица от инициативи, сред които е и партньорството с Фондация "Григор Димитров“ за демонстративния благотворителен двубой.

Компанията споделя каузата на събитието - децата и младите българи да са подкрепяни в пътя им към осъществяване на целите и мечтите им, да възпитат в себе си устойчивост и сила на духа, да придобият увереност и да побеждават. 

"Като глобален лидер, наша отговорност е освен разработването на иновативни лекарства и ваксини за редица заболявания, така и превенцията на здравето на всички пациенти, включително и на децата. Радваме се, че в лицето на Григор Димитров намерихме истински поддръжник на нашата мисия“, коментира Милена Органджиева, управляващ директор на MSD България, Македония, Косово и Албания.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Ливърпул ще вземе победата срещу Милан в Италия смятат букмейкърите
ПСК "Черно море" спечели 91 медала в Кранево
Карлос Насар за новите в ЦСКА: Вярвам, че ще се постараят да направят всичко възможно отново да сме шампиони
Столична община осигурява допълнителен транспорт за мача на Гришо срещу Джокович
Вижте как Новак Джокович подгрява за мача с Григор с български хит
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: