Женският футболен тим с две нови попълнения

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:35 / 31.01.2011
387
Женският футболен отбор на "Варна“ ще привлече две нови състезателки за пролетния полусезон. Това разкри за "Народно дело“ треньорката на тима Елена Пеева. "Едното момиче е млада надежда от Добрич, а другото е студентка от Червен бряг. Убедена съм, че те ще вдигнат класата на тима за пролетния полусезон и ще се борим за по-горно класиране“, каза Пеева.
Варненки не се представиха убедително през есенния полусезон, но това се дължи най-вече на трудното финансово състояние, в което изпаднаха. Тимът едва успя да намери средства за покриване на разходите по домакинските мачове и пътуванията. Пеева е оптимист, че за пролетния дял от шампионата ще може да намери спонсор, който да осигури спокойствие на "Варна“.
"Шведките“ почват подготовка в средата на февруари. Причината за късния старт на тренировките е, че първенството се подновява чак на 27 март. Пролетният полусезон ще е изключително кратък и ще завърши преди края на май.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).