Карлос Насар обяви пред "Фокус" кои трима души не трябва да са част от федерацията по щанги

Автор: Георги Куситасев
Коментари (0)
16:16 / 16.09.2024
513
Европейският, световен и олимпийски шампион по вдигане на тежести Карлос Насар бе гост в студиото на "Фокус", давайки интервю за нашата медия след като покори всеки връх в кариерата на даден спортист.

20-годишната машина за победи на подиума коментира скандала в родната федерация в този спорт. Той открито обяви, че е против настоящия президент Антон Коджабашев и разкри за какъв човек би дал гласа си да застане начело на родните щанги.

"Все още не мога да гарантирам нито за това да застана зад Стефан Ботев, нито за никого. Определено бих го подкрепил, ако харесам идеята му. Също много важно за мене е да няма никого от лицата Иван Иванов, Антон Коджабашев и Димитър Димитров в евентуална нова федерация, тъй като все едно става същата федерация", разкри Насар пред "Фокус".

Очаквайте в следващите часове още ексклузивни новини от интервюто на мегазвездата ни в спорта, а за целия материал, следете сайта на "Фокус"!


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).