Мареви искат титлата с МФК "Варна"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:55 / 03.02.2011
885
Сериозен трансфер беляза футзалът в морската столица. Минифутболен клуб "Варна“ привлече звездите на "Гранд Про“ - братята Бойчо и Благовест Мареви, както и техните съотборници Георги Герасимов и Пламен Цветков. Първите трима са национални играчи. Пред "Народно дело“ Мареви обясниха, че преминават в бившия си тим с една-единствена цел – обединените сили да донесат на града нова шампионска титла. "Решението го взехме още преди 15 дни. Получихме предложение и решихме, че това е начинът да бъде спечелена шампионската титла“, казаха двамата братя.
Те ще продължат да помагат на създадения от тях клуб "Гранд Про“. Там засега ще играят предимно млади състезатели плюс опитните Димитър Пантев и Миша Милошевич. "Гранд Про“ продължава да търси спонсори и ако това стане, клубът ще върви нагоре в развитието си, категорични са Мареви.
Бойчо и Благовест имат оферта и от малтийски клуб и може да заминат за островната държава през лятото. Там са 80 отбора по футзал, а нивото е високо, тъй като има доста чужди играчи.
Двамата коментираха и представянето на националния отбор, който бе на 80 секунди от преодоляването на първата фаза в европейските квалификации. "Малко не ни достигна. Толкова близо не сме били никога. Пролича си липсата на контролни срещи. Надяваме се сега да се организират повече приятелски мачове, за да имаме някакъв успех. Трябват ни поне 10-15 срещи. Трябва да отбележим, че Красен Кралев помогна много за подобряването на организацията. Този човек прави много за футзала“, категорични бяха двамата синове на легендата на "Черно море“ Тодор Марев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).