Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Тити Папазов няма да бъде на мача Черно море - Левски днес
Автор: Екип Varna24.bg 11:36 / 05.02.2011Коментари (1)615
©
Старши треньорът на баскетболния "Левски“ Константин Папазов очаква труден мач срещу "Евроинс-Черно море“ във Варна днес. Двата тима се изправят един срещу друг в 17,30 ч. в зала "Конгресна“ на Двореца на културата и спорта в среща от 17-ия кръг на Националната лига.
"Очаквам добър мач, варненци играят приятно. Баскетболистите ви са амбицирани младоци. Тренировъчният им процес дава добри резултати. "Черно море“ опроверга всички скептици, които не вярваха, че ще успее да се сглоби добър отбор във Варна. Имат добри резултати и натрупаха седем победи, което никак не е малко на фона на възрастта на тези играчи. Това за повечето баскетболни хора е изненадващо, но успехите са заслужени“, коментира пред "Народно дело“ Тити.
Според него разликата в класите на двата тима е много голяма и очаква това да повлияе за крайния изход. "Младостта и амбицията са сериозен компенсаторен фактор, но ако моите играчи не подценят съперника, не би трябвало да имат проблеми. В първия мач във Варна водехме с 27 точки и домакините свалиха в един момент на две, тъй като състезателите ми се поотпуснаха. В София пък "Черно море“ направи силна първа част. Сега ще има трудности. Публиката ще е многобройна, ако тръгне добре мачът за домакините, това ще доведе до еуфория в залата. Това е от така наречените леки мачове за варненци, тъй като дори да загубят, никой няма да ги вини. Не е като да играят с Плевен или Бургас, където победата е задължителна за тях. Това е отбор, който много уважавам“, заяви Папазов.
Любопитното е, че за първи път той няма да бъде на скамейката на своя тим във Варна. Причината е, че наскоро претърпя операция на крака и състоянието му не му позволява да пътува толкова много. "Имаше вариант да дойда със самолет, но в крайна сметка отпадна. Имам пълно доверие на помощника ми Тони Дечев и съм сигурен, че няма да има разлика кой води мача. В никакъв случай не става дума за подценяване на съперника от моя страна“, завърши наставникът на "Левски“.

Източник: Александър Дечев, Народно дело







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: