Волейболистките гонят успех над Славия в София

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:42 / 05.02.2011
422
Волейболистките на "Спартак-Интерком груп“ гонят победа в днешния си мач от женското първенство на България. Те гостуват от 17 ч. на "Славия“, като ще пътуват в деня на срещата. Варненки са в пълен състав, тъй като амбициите им са да запишат колкото се може повече победи до края на редовния сезон. "Отиваме всички и се надяваме да измъкнем мача. Амбициите ни са да сме четвърти в класирането преди плейофите, за да имаме домакинско предимство в четвъртфиналния плейоф“, заяви за "Народно дело“ играещият помощник-треньор на "Спартак“ Диана Филипова. Тя възнамерява да се пусне на терена днес, а от треньорската скамейка указания ще дава Пламен Николов.

Варненки съжаляват много, че не са участвали в турнира за купата на България. Причината да не пътуват до София бе, че няколко от момичетата нямаше как да отсъстват от работа четири дни. "Яд ме е, защото групата ни бе преодолима. За съжаление обаче не сме професионалистки и не успяхме да отидем“, коментира Филипова.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).