Варна домакинства международен лагер по бойни спортове

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:13
174
В периода от 5 до 8 декември 2024 г. Варна ще бъде домакин на новия международен тренировъчен лагер по бойни спортове KWU SENSHI. Той се организира от Професионалната лига на Световния киокушин съюз и ще се проведе в престижния спортен център SENSHI Gym, а заявки за него се приемат до 1 ноември.

По време на лагера ще се проведат специални мастър класове, които ще помогнат за усъвършенстване на бойните техники и подобряване на физическите и психическите способности на трениращите. Инструктори в лагера ще бъдат световнопризнати имена в бойните спортове, а участниците ще имат възможност да се докоснат до техния опит, експертиза и да получат безценни напътствия.

Организаторите на лагера покриват разходите за настаняване, храна и тренировки на одобрените кандидати. Всички бойци, които искат да се включат в лагера през декември, трябва да попълнят заявка с онлайн регистрация на този линк: kwu-senshi.com/apply в срок до 1 ноември 2024 г.

Финалният за годината международен тренировъчен лагер KWU SENSHI ще завърши с новото издание на професионалната бойна галавечер SENSHI 24, където трениращите ще станат свидетели на титанични сблъсъци в различни стилове и категории. За повече информация, следете уебсайта и социалните мрежи на SENSHI.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 6
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).