Здрави тренировки за Черно море в Турция, Камазола дебютира

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:34 / 08.02.2011
636
Единият ден през уикенда най-често е почивен за отборите по време на подготовка. В "Черно море“ обаче не искат да чуят за отдих и в отминалите събота и неделя Стефан Генов подложи своите подопечни на интензивни двуразови занимания. Някои футболисти дори тренираха триразово, тъй като правеха специални упражнения в басейн. "Хотелската база предлага перфектни условия за тренировки, фитнес и възстановяване, а и ние сме дошли в Алания да се подготвяме, а не на екскурзия. Така че няма нищо странно, че не почиваме“, уточниха от щаба на "моряците“.
Генов изрази задоволство, че бразилецът Самуел Камазола се е адаптирал към европейските условия и вече е готов 80 процента за игра. Най-вероятно халфът ще запише първи игрови минути в утрешната контрола с "Пандури“. Тимът е на 16-о място преди началото на пролетния полусезон в елита на Румъния, с равни точки с 15-ия "Виктория“ и предпоследния "Униреа“ и на 8 точки от последния "Спортул“.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).