Далаверата свърши! Твърдо, "Шабла“ е аут от Североизтока!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:08 / 08.02.2011
1600
Отборите в Североизточна "В“ група капят като круши. След като през есента се отказаха "Кубрат“ и "Спортист“ (Генерал Тошево), а наскоро - "Соколите“, същото се очаква в близките дни да направи и "Шабла“. Както е известно, тимът бе напуснат от треньора и всички футболисти, а до този момент няма нови играчи, нито се води подготовка. Вариантът да се продължи с юношите старша възраст не е актуален поради липса на достатъчно местни кадри. Другата възможност – да се вземат играчите на четвъртодивизионния местен "Нефтяник“, също е пред провал. "Няма да пуснем никой при тях, защото догодина именно ние ще представляваме града ни във "В“ група“, заявиха за "Народно дело“ от пресслужбата на "Нефтяник“.
Общинският съвет отпусна 30 000 лева на "Шабла“ за 2011-а, но с условие да бъдат похарчени за погасяването на задълженията на клуба към най-различни фирми. Дори шефовете да решат да доиграят пролетния полусезон с част от тези пари, те трябва да привлекат и нови футболисти, което едва ли е по силите им. Любопитно е, че шефовете на шабленци искали да получат 180 000 лева от ОбС, като 30 000 лева от тях да отидат за погасяване на борчовете, а 40 000 – за ремонт на стадиона.
При положение, че "Шабла“ спре, за всички мачове напролет ще му се присъждат служебни загуби с по 0:3 и догодина трябва да играе в "А“ регионална група


Заб. - Заглавието е на редакцията на Спортния сайт OLE-BG!


Източник: Недко Петров, Народно дело


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).