Жиката: Феновете сами решават дали да се върнат. "Спартак" е домът им

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
10:00 / 09.02.2011
1251
След отказването на "Соколите“ вече е ясно, че няма кой да спре "Спартак 1918“ за "Б“ група. По всичко личи, че пролетният полусезон в Североизточна "В“ група ще се превърне в надпрепускване с един кон. "Народно дело“ потърси техническия директор на "Спартак 1918“ Живко Господинов, за да разбере как приема края на втория в класирането и как вижда бъдещето на клуба си.

"Соколите“ вече ги няма. Как приехте новината?
Аз лично вече не чувствам тръпка и емоция, тъй като фенският тим бе наш достоен конкурент. Показа го в мача ни на стадион "Спартак“ и с цялостното си представяне през есента.
Феновете на "Соколите“ всъщност са фенове на "Спартак“. Очаквате ли да се върнат на стадиона?
По мое скромно мнение техният дом е стадион "Спартак“ и мястото им е там, където винаги е било. Дали обаче ще се върнат, ще решат самите те. Аз ги уважавам и ако се завърнат, ще съм първият, който ще ги поздрави с "Добре дошли“.
Какво очаквате от вашия отбор напролет?
В спортно-технически аспект липсата на фенския тим и на още 3 отбора ще ни се отрази негативно. Програмата ни е накъсана, тъй като ще почиваме няколко кръга и ще наруши игровия ни ритъм.
Това, че леко ще запазите първото място, прави ли Ви по-спокоен?
Не му отдавам значение и не мисля, че сме постигнали нещо. Аз никога няма да си спомням, че играхме една година при аматьорите. Ако някой мисли по друг начин, си е за негова сметка. За мен мястото на "Спартак“ е в "А“ група
Ще влезете ли в Източна "Б“ група с готов отбор за нея?
Нямаме готов отбор за челните места "Б“ група, а там изискванията са далеч по-високи в спортно-техническо, финансово, организационно и административно отношение. За това се надявам, че ръководството по-бързо ще обяви какви ще са целите ни във втория ешелон. За тяхното реализиране трябва да работят можещите, точни и правилни хора във всяко едно ниво на клуба.

Източник: Народно дело


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).