Иван Петров с планове за футболна академия

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
14:22 / 12.02.2011
1468
Бившият футболист на "Спартак“ Иван Петров ще разговаря с кмета Кирил Йорданов през другата седмица относно възможността да вземе на концесия стадиона в кв. "Владиславово“. Както вече писахме, Иван е депозирал молба по този въпрос в общината. "Идеята ми е да направя национална футболна академия. Това можеше да стане още в началото на този век, когато държах базата под Аспарухов мост, но ми попречиха. Дано сега нещата се получат, защото зад мен стоят сериозни инвеститори, а пълноценното функциониране в школите ще осигури едно по-добро бъдеще на родния ни футбол“, заяви за "Народно дело“ Петров, който през 1992 г. основа първата частна футболна школа у нас - Феър плей.
Запитан ще вземе ли отношение относно края на "Соколите“ и бъдещето на "Спартак 1918“, той направи следния коментар: "На този етап ще се въздържа, тъй като раната в мен още кърви и ако кажа това, което мисля, мога да бъда разбран погрешно. Знаете, че през май м.г. имах проект за възраждането на моя "Спартак“. Основах гражданско единение "Спартак“, събрах около 5000 подписа, но накрая бях предаден и загубихме каузата. Точно когато тръгна инициативата, големият гръден хирург на Варна д-р Яко Кузманов ме срещна случайно на улицата и ми каза: "Иване, почвате заедно, но скоро пак ще останеш сам.“


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).