Вратар от "Свети Климент“ - №1 на държавното

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:27 / 14.02.2011
546
През уикенда в курорта Албена се проведе държавното първенство по хокей в зала за мъже. Абсолютен дебютант в тази възраст бе варненският клуб "Свети Климент“. Тимът от морската столица завърши на 4-то място от пет участника и спечели един от индивидуалните призове. Варненци биха отбора на Минно-геоложкия университет с 5:0 служебно, тъй като съперникът използва нередовен играч в двубоя. В останалите срещи "Свети Климент“ загуби с 2:4 от "Локомотив 1929“, с 1:5 от "Академик Плюс“ и с 0:5 от НСА, който стана шампион. Втори са "железничарите“, а трети - "студентите“. Вратарят на варненци Христо Михайлов пък бе определен за №1 на своя пост в турнира и получи професионални маратонки за хокей в зала.
"Много съм доволен от представянето ни. Дори хора от федерацията ни казаха, че сме приятната изненада на турнира. Все пак сме пълни дебютанти, а и сме водили много кратка подготовка. Отборът ни е съставен почти изцяло от студенти. Почти всички голове, които ни вкараха, бяха от статични положения. От игра трудно допускаме попадение, което значи, че играем правилно. Много се радвам също, че два от трите ни гола ги вкараха 16-годишни момчета – Живко Андонов и Руслан Русев. Третият бе дело на капитана Димитър Кръстев от дузпа“, обясни за "Народно дело“ играещият президент и треньор на "Свети Климент“ Николай Янчев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).