Ивайло Маринов отново ще пази на Бяла

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
10:12 / 15.02.2011
905
Вратарят Ивайло Маринов изкара само 5 дни в "Доростол“. Той напусна втородивизионния отбор по собствено желание и напролет отново ще носи екипа на "Черноморец“ (Бяла) в Североизточна "В“ група. "Пазих в първите два мача на "Доростол“ в "Албена къп“, но усетих, че мястото ми не е в този тим. Прецених, че при това положение е най-правилно да си тръгна, като оставам с добри чувства към играчите и треньора“, заяви за "Народно дело“ Ивайло. Последният уточни, че ще играе футбол в Бяла за удоволствие, без да тренира през седмицата. Маринов е подал документи да пътува с кораб и след като направи задължителния 6-месечен курс до Карибите, ще вземе степен за помощник капитан. "Завърших ТУ, за да работя по специалността си. Футболът е до време и рано или късно щях да пътувам с корабите“, уточни Ивайло.
Наставникът на беленци Красимир Зафиров изрази задоволство, че отново ще работи със стража. "Иво е с качества за сериозен футбол, но явно няма късмет. При нас за него винаги има място и ще ни е полезен“, коментира вратар номер 1 на България за 1984 и 1986 г.
Зафиров съжаляваше, че първата им контрола със "Суворово“, загубена с 0:1, не е била полезна: "Ураганният вятър не позволи да се играе нормален футбол. Най-важно е, че нямаше контузени. Мисля, че нашият Огнян Марков вкара редовен гол, но щом асистентът е видял засада, нищо не може да се промени.“


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).