Пет поредни гостувания за волейболистките

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:15 / 15.02.2011
392
Волейболистките на "Спартак-Интерком груп“ ще изиграят всички останали пет мача от редовния сезон в женското първенство извън Варна. Те имат гостувания на "Локомотив“ (Сф), "Славия“ и "Левски Волей“, между които трябва да домакинстват на "Марица“ и ЦСКА. Ръководството е приело офертата на "армейките“ да се смени градът на провеждане, като столичанки ще поемат разходите по пътуването и престоя на варненки. Освен това волейболистките на "Спартак“ взеха решение да повторят това упражнение и срещу "Марица“, тъй като са малко обидени от злостни коментари по техен адрес след някои от двубоите им. "След някои мачове като загубата от ЦСКА в София с 3:0 и тази от "Левски Волей“ с 2:3 във Варна в някои сайтове и форуми ни оплюха здраво. А нашата цел този сезон беше клубът "Спартак“ да бъде съхранен, да не бъде закрит. Съгласихме се да играем на аматьорски начала – без заплати, с тренировки 2-3 пъти в седмицата и с пътувания в деня на мачовете. Често не можем да се освободим и от работа за дадени двубои. Как например да се противопоставим на ЦСКА в София, когато половината момичета са на работа, пътуваме в деня на мача, а срещу нас излизат професионалистки, които тренират двуразово и взимат заплати. Никой обаче не отчита това. Дори на фона на тези условия ние сме си поставили за цел влизане в четворката, която вярваме, че ще постигнем. С евентуалното ни участие на полуфиналите се надяваме, че ще привлечем и окото на повече спонсори, които да помагат на нашия президент Павлин Николов“, заявиха за "Народно дело“ от отбора. Освен на спонсора те благодариха на изпълнителния шеф Стефан Капитанов и на треньорите Ставри Димитров и Пламен Николов, без които "Спартак“ е нямало да се събере за първенството.
За четвъртфиналите и евентуално полуфиналите те се надяват да домакинстват в зала "Христо Борисов“, която е с по-голям капацитет от "Спартак“.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).