Хандбалният Спартак срещу Шумен на полуфинала за Купата

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:20 / 15.02.2011
1073
"Спартак“ (Варна) изтегли труден жребий за полуфиналите на турнира за купата на България по хандбал за мъже. Тимът на Пенко Златев ще се изправи срещу настоящия шампион на страната "Шумен“. Срещата за определяне на другия финалист противопоставя "Добруджа“ и Национална спортна академия. Финалната четворка е този уикенд в зала "Конгресна“ на Двореца на културата и спорта във Варна. "Спартак“ играе своя мач в събота (19 февруари) от 17,30 ч., като два часа и половина преди това е другият полуфинал. Сблъсъкът за трофея е в неделя от 17,30.
"Играем срещу шампиона, така че ще стане много здрав мач. Ако искаме да станем носители на купата, трябва да минем през всички отбори, така че и "Шумен“ е един от тях“, заяви за "Народно дело“ играещият вицепрезидент на "Спартак“ Росен Добрев.
В състава на шампионите личат имената на познатите във Варна хандбалисти Костадин Семерджиев, Стефан Стефанов, Светлозар Начев, Диян Динков, Исмет Хаджиев
Мирослав Симеонов и Никола Карастоянов.
За варненци има шанс да играе Чавдар Чернев, който в последните повече от шест месеца се възстановяваше от операция. Той тренира наравно с останалите си съотборници и ще играе в мачовете, ако треньорът Пенко Златев прецени, че е готов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).