Футболист вдига флаг на бенефиса си

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:19 / 16.02.2011
1019
Полузащитникът на "Балкан“ (Ченге) Илиян Стоилов, известен с прякора си Уили, реши да прекрати кариерата си. Последният му мач бе контролата срещу "Камчиец“ (Дългопол), спечелена със 8:2. Илиян, който след две седмици навършва 30 години, се появи на терена през второто полувреме, а след края реши, че това е последният му двубой на голям терен. Още по-любопитно е, че до почивката Стоилов игра друга роля. Той се справи отлично като страничен съдия, тъй като асистентът не пристигна. Уили асистираше с флага на известния като двойник на Уейн Рууни варненски арбитър Мартин Балулов.
Занапред Илиян Стоилов ще се изявява само във футбола на малки врати. Съотборниците и треньорът му в "Балкан“ Тихомир Милков-Мирцата обаче искат да повишат Уили в талисман и да пътува с тях на всеки мач от "Б“ окръжна група.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).