Треньорът на следващия опонент на Григор Димитров знае как се побеждава българинът

Автор: Георги Куситасев
Коментари (0)
12:07
191
Тази вечер Григор Димитров излиза срещу швейцареца Доминик Щрикер в битка за място на полуфинал на турнира в зала от сериите "АТП 250", който се провежда в шведската столица Стокхолм.

Подробности за това кога ще се проведе двубоят може да четете ТУК.

Срещата е първа между двамата до момента, а победителят ще играе в битка за място на големия финал срещу спечелилия измежду 2-ия поставен Каспер Рууд от Норвегия и 7-ия Талон Грийкспоор от Нидерландия.

Интересното е, че треньор на Шрикер е бившият германски тенисист Дитер Кинделман, който много добре познава Григор Димитров.

Двамата играха един срещу друг през далечната 2008-а година. Тогава 17-годишният ни талант получава покана от организаторите да се включи в основната схема на "Чалънджър" в Ехенал, Германия.

Димитров по онова време е номер 481 в света, а двубоят се провежда на 8-и ноември срещу заемащия тогава 238-о място в ранглистата Дитер Кинделман.

В крайна сметка срещата продължава 52 минути и опитният Кинделман стига до успеха след 6:2, 6:0.

Дали 18 години по-късно германецът може отново да стигне до победата над родната звезда, но вече като треньор на свой състезател, предстои да разберем!


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).