"Спартак 1918" загуби с 1:3 от "Добруджа"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:29 / 16.02.2011
878
"Спартак 1918" изагуби с 1:3 от "Добруджа" в контролна среща, играна в Аксаково. "Синьо-белите" бяха по-активни през всичките 90 минути, но безбройните пропуски доведоха до негативния, за тях, резултат, съобщава официалния сайт на клуба. Контролната среща започна по най-добрия, за спартаковци, начин. В 7-ата минута нападателят Денислав Андреев бе спънат в наказателното поле. Отсъденият  от главния рефер 11-метров наказателен удар бе превърнат в гол от Марин Петров. В 13-ата и 20-ата минути Денислав Андреев и Симеон Ганчев пропуснаха да увеличат головата преднина за своя тим. В 22-ата минута зрителите на стадиона в Аксаково станаха свидетели на куриозен гол за гостите от "Добруджа". Симеонов центрира от корнер, топката описа странна парабола и изненадващо се оплете в мрежата под гредата.
В 29-ата минута Юлиян Куртелов бе изведен на добра позиция, но при опит да стреля, топката му бе отнета. При ситуацията, нападателят се контузи и поиска смяна. Пет минути преди края на първото полувреме Ангелов от тима на "Добруджа" бе съборен в наказателното поле от Латин Венков. Симеонов стреля безпогрешно от бялата точка в долния ляв ъгъл и даде аванс на гостите. През второто полувреме с пропуски за "Спартак" се отличиха Григор Георгиев и Боян Илиев.
Крайното 3:1 за отбора от Добрич оформи Димитров.


"Спартак": Марков, Луго, Венков, Андреев, Чипев, Петров, Илиев, Георгиев, Куртелов (Димитров), Ганчев, Андонов
 


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).