Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (7)
Треньорът на Черно море: С такива победи станахме втори
Автор: Георги Куситасев 21:18 / 20.10.2024Коментари (0)169
© FB: PFC Cherno more
Илиан Илиев, треньор на Черно море, беше доволен, но и разкри грешките на своите футболисти при успеха над Хебър в отложена среща от 8-и кръг в Първа лига.

Двубоят се игра на стадион "Тича" във Варна.

"Няма какво толкова да влизаме в коментари, поздравявам футболистите. Играли сме много такива мачове срещу такива противници. Говорихме през седмицата, че трябва да си променим поведението. Противникът се затвори - нормално , така са решили. Играхме по-бавно през първото, но накрая вдигнахме оборотите и вкарахме гол. Както казах на футболистите: "С такива победи станахме втори“. Надявам се да взимаме и с повече като резултат. Противникът чакаше на контри. Имахме ситуации още първото, но не вкарахме. Знаем, че можем по-добре. Със сигурност следващият мач аз ще съм наказан, но както и да е“, почна Илиев.

"Цецо Панов падна на рамото си, скочи за висока топка и малко бе поднесен. Падна на рамото, има някакъв проблем. Със сигурност не е лека контузията, ще пропусне няколко мача. Въпросът е, че съдията пропусна същото нарушение. Хората, които свирят, трябва да помагат да е по-бърза играта. А това, което беше – падане, бавене….помага им. Но това са възможностите на хората, които са пратили.

За тоя мач - след почивка винаги е трудно. Радвам се, че победихме. Не деля противниците. Имаме тежък мач и за Купата (б.р. – с Кюстендил). Важното е да се опитаме. Нямаме много големи опции. И двамата ни леви защитници излизат от строя. Свириха ни пловдивчани, а играем с Ботев сега (б.р. – в следващия кръг от efbet Лига). Трябва да има по-адекватно съдийство, да толерираме футбола. Тук бавно изпълняваме аут…“, заяви Илиев.

Още по темата: общо новини по темата: 4
20.10.2024
04.09.2024
25.08.2024
23.07.2024






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: