Черно море пробва тактиката за Пирин днес

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:15 / 18.02.2011
739
В "Черно море“ ще пробват тактически варианти за първото пролетно гостуване на "Пирин“ в Благоевград в двустранна игра днес. Тя започва в 15 ч. и ще се проведе на стадион Тича, въпреки че имаше сероазна верояттност да е под Аспаруховия мост. "Моряците“ трябваше да срещнат "Черноморец“ (Балчик), но след като балчиклии се разпаднаха вчера, не бе намерен друг съперник за контрола.
Наставникът Стефан Генов изрази задоволство от проведената зимна подготовка. "Всичко, което бяхме запланували, на 90 процента го свършихме. Особено в Анталия условията за тренировки бяха много добри, а контролите полезни“, заяви Генов. Последният иска през втория дял да запишат колкото се може по-високо класиране и да играят по различен начин от есента. "При всички случаи трябва да изглеждаме по-добре в игрово отношение“, допълни Генов. Той прогнозира, че "Литекс“ отново ще стане шампион. Втори ще завърши "Левски“, а трети - "Локомотив“ (Пд).


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).