Талантите на Каменов губят третата си контрола срещу школата на Хаджи

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:59 / 20.02.2011
591
Юношите младша възраст на "Черно море“ загубиха с 0:2 от румънските таланти в академията на Георги Хаджи в третата контрола между двата тима на терена под Аспарухов мост.
Спарингът се игра на тежък и разкалян терен, който не позволи на перспективните играчи да покажат истинските си възможности. Физически по-здравите гости имаха превес в единоборствата и поведоха в 25-ата мин след грешка в отбраната на домакините. "Моряците“ опитаха с няколко заучени комбинации от статични положения да изравнят, но не успяха. В 67-ата мин румънците вкараха втория гол след далечен шут и нещастен рикошет.
Въпреки загубата наставникът Тодор Каменов изрази задоволството си от проверката, която бе и генерална репетиция преди началото на пролетния дял в елитна група до 17 г. "Черно море“, който е едноличен лидер, приема в събота "Локомотив“ (Сф) от 10,30 ч. под Аспарухов мост. Според един от директорите във футболната академия на Георге Хаджи – Лео Бразаву, контролите са били полезни и в бъдеще контактите ще продължат и при другите възрастови групи.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).