Волейболистките с нови два мача за 24 часа

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:03 / 25.02.2011
408
Нови два мача в рамките на 24 часа ще изиграят волейболистките на "Спартак-Интерком груп“. Днес те гостуват на "Академик“ (София), а утре излизат срещу шампионките от ЦСКА. Миналата седмица възпитаничките на Ставри Димитров отново направиха това упражнение, като в петък победиха с 3:2 "Локомотив“ в София, а в събота паднаха от "Марица“ с 0:3 в Пловдив. Амбициите в предстоящите два мача са за победа над "Академик“. Срещу ЦСКА двубоят може да се брои за отписан, тъй като "армейките“ са изцяло професионален отбор с тренировъчен процес, заплати и лагери, докато варненки играят на аматьорски начала. Въпреки че тренират едва два-три пъти в седмицата и не получават заплати, момичетата от морската столица са амбицирани да влязат сред най-добрите четири в първенството. Очаква се те да играят четвъртфинал срещу "Левски Волей“ или в най-лошия случай срещу "Славия“, и ако отстранят този съперник, ще влязат във финалната четворка, където съперник ще им бъде ЦСКА или "Марица“.
Междувременно отборът на "Локомотив“ (София) прекрати участието си в женското първенство на страната. "Няма смисъл да продължаваме", обясни треньорката на "железничарките“ Десислава Тошева. Отборът е на последно място в женското първенство, без нито една победа досега.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).