Стефан Генов: Очаквам победа с добър футбол

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:06 / 25.02.2011
804
Треньорът на "Черно море“ Стефан Генов е доволен от проведената подготовка и очаква успешен пролетен старт. “Не си правя илюзии, очаква ни тежък мач в Благоевград. Надявам се домакините да са почистили добре терена въпреки зимните условия. Отборът на "Пирин“ е коренно променен и нямам представа за сегашния му облик. Ние обаче нямаме друга алтернатива, освен да се раздадем максимално и да зарадваме феновете и ръководството с добра игра и победа", каза Генов за клубния сайт.
Очаква се днес жълтата карта на Самуел Камазола да пристигне в БФС и утре той да дебютира. При положение че бразилецът бъде уреден, от групата ще отпадне един от 19-те играчи. Във Варна остават наказаният Росен Колев, както и Янчо Андреев, Исмет Мурадов, Мирослав Будинов, Мирослав Манолов и Ради Бачев. Пробите на Владимир Каптиев пък ще продължат и през другата седмица.
Заради лошите атмосферни условия вчера "моряците“ тренираха само веднъж на клубния терен и проведоха традиционното възстановяване в хотел "Азалия“. Те потеглиха в 7,30 ч. тази сутрин.
Междувременно ръководството намали с 25% абонаментните карти за 7-те домакински мача на "моряците“ напролет. Те струват 25 лева и могат да бъдат закупени от феновете всеки ден от 9 до 18 ч. в клубните канцеларии на "Тича“.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).