Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Полицията ще охранява стадион "Спартак" по време на мачовете
Автор: Екип Varna24.bg 14:32 / 04.03.2011Коментари (3)1453
© Ole-bg.com
Полицията ще охранява всеки домакински мач на "Спартак 1918“ напролет и е готова да осигурява бройката униформени служители на реда, която домакините поискат. Това заяви за "Народно дело“ началник-сектор "Охранителна полиция“ Пламен Парушев. Както е известно, във въпросните мачове се очакват протести на голяма част от феновете, които през есента подкрепяха "Соколите“, и затова домакините ще вземат превантивни мерки за сигурност.
"Ние имаме договор със "Спартак 1918“ за охрана на техните домакински двубои. Готови сме да пращаме колкото полицаи искат. Дали ще са 10, 20, 30, 40 или повече, за нас няма проблем. Наш дълг е да осигурим ред и сигурност по трибуните. Като футболен симпатизант се надявам ръководството и феновете да решат проблемите помежду си, за да се радва клубът на обединена публика в професионалния футбол от есента“, каза Парушев.
Също за "Народно дело“ един от ултрасите на "Соколите“, който бе част и от този тим през есента – Бойко Косев, уточни, че протестите няма да са само на стадион "Спартак“. "Ще протестираме против ръководството пред общината, искаме и среща с кмета, за да го запознаем с нашите виждания. Ние няма да излезем мишоци като много други в България. Виждате, че от юни миналата година се борим за каузата на европейски "Спартак“ и ще продължим да го правим“, коментира Бобеца.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Горд член на "Глас народен", начело със Светльо Хиподилски! Бивши комунисти няма! Б(*П, ГЕйРБ, ДуПеСе и Атака - в Батака! Време е за промяна!
на 06.03.2011 г.
0
 
 
Пичо'е, вие просто не сте наясно със ситуацията... Никаква подкрепа не заслужава ТОЗИ Спартак! В момента ТОЗИ Спартак няма подкрепата на феновете, или поне на 95% от тях... Не могат да ни спечелят по този начин! Казва се: нов бардак със стари к*рви!
-1
 
 
Успех на Спартак и варненският футбол!
-1
 
 
Напред Спартак и нагоре. Успех от гордите жълто-черни фенове
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: